top of page
Sök
  • Skribentens bildKim Van HONK

Julmarknad och uppdatering ang Kvartalsfikan

Uppdaterat: 1 dec. 2023

Vi ser tillbaka på en lyckad julmarknad! Vädret var bra och det var många besökare. Inte nog med att vi mötte bekanta ansikten, folk hade också kommit långväga ifrån för att beundra de lokala produkterna. Något för de lokala hantverkarna att vara stolta över!


Vi kunde också samtala med många besökare vid vårt stånd. Stämningen var mycket trevlig. Vi har pratat med folk om fiberutbyggnad, vägbelysning och situationen kring vatten och avlopp. Alla dessa punkter står högt på Sockenrådets agenda.

Vi pratade också flera gånger med folk om den kommande Kvartalsfikan den 29 november. Vi är glada att höra att det verkar finnas intresse för det. Vi har redan fått förslag på mail på nya ämnen för Kvartalsfika 2024. Tack för input, vi uppskattar det verkligen! Alla förslag är välkomna, vänligen meddela oss via mail. Datumen för Kvartalsfikas 2024 meddelas inom kort på hemsidan. Håll utkik på sidan för mer information.


Idag kan vi även meddela vilka som kommer att föreläsa under kvartalsfika den 29 november kl 18:30 i Gröna Lund. Det kommer vara Mathiaz Boström och Tomas Roland. Mathiaz jobbar som säkerhetssamordnare vid Tierps Kommun och Tomas är från Länsstyrelsens enhet för säkerhet och beredskap.


Vi ser fram emot den första Kvartalsfika och vi hoppas på ett möte med mycket konstruktiv dialog. Men det är ingen riktig fika om det inte också är väldigt roligt!


Vi ses då!


271 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page