top of page

tors 12 okt.

|

Bygdegård Fagerviken

Träna knopp och kropp!

Träff 2 av 9 i en föreläsningsserie om livsstilsförändringar att minska risken för demens och fallolyckor. Maria Johansson föreläser om "Min hjärna är från stenåldern men jag lever här och nu". OBS! Föranmälan krävs!

Träna knopp och kropp!
Träna knopp och kropp!

Tid och plats

12 okt. 2023 14:00 – 16:00

Bygdegård Fagerviken, 819 63 Fagerviken, Sverige

Om evenemanget

Träna knopp och kropp med PRO Hållnäs!

Träna knopp och kropp är en föreläsningsserie i nio delar om livsstilsförändringar, för att minska risken för demens och fallolyckor. Den riktar sig i första hand till dig som är 65+ men övriga är välkomna att delta i mån av plats. Det är aldrig för tidigt att skapa en livpositiv levnadsstil!

Vem är Maria Johansson?

Maria är Friskvårdsterapeut, barnskötare i botten med inriktning Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och Intellektuell funktionsnedsättning. Hon är 51 år och är uppvuxen i Östhammar. Hon har en bakgrund inom elitidrott, voltige och har arbetat som personligtränare sedan 2002. Idag arbetar hon mest med individanpassad näring/testbaserad hälsa för alla åldrar. Hon brinner för att hitta lösningar och hjälpa människor in i ett mer hälsosamt och balanserat liv.

Min hjärna är från stenåldern men jag lever här och nu

Maria pratar om betydelsen av träning och kost för att hålla hjärnan i trim. Vår hjärna fungerar på samma sätt i dag som för tiotusentals år sedan. Samhället däremot har förändrats drastiskt bara på ett par århundraden. Hur ska vi kunna klara oss och må bra i en digitaliserad omgivning med en så gammal hjärnstruktur? Vad kan vi själva göra för att leva mer på hjärnans premisser?

Pris: 50kr per person inkl. fika

OBS! Föranmälan krävs!

Anmälan görs i två steg.

  1. Skicka ett SMS till Anita Ström på 070-518 44 50. Skriv föreläsningens datum, namn på alla deltagare och ange epost för kontakt.
  2. Betala via swish till 123 531 76 64 eller bankgiro, märk betalningen med ditt namn. BG 5594-6206

Ex. SMS: 12 okt Anna och Karl Exempelsson, anna(a)exempel. se

Ex. Betalningsmeddelande: Anna Exempelsson+1

Arrangör: PRO Hållnäs

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page